Tekenaar Studiebureau

Geplaatst op 26 maart 2020

Gent Flex 2-4 jaar

Over de functie

Werk civiele werken, wegenis en omgevingsaanleg projecten uit!

Als tekenaar ben je binnen het studiebureau verantwoordelijk voor de civiele werken, wegenis en omgevingsaanleg. Je werkt nauw samen met de (assistent) architect, stabiliteitsingenieurs en andere tekenaars.


  • eisen van opdrachtgever vertalen naar een 3D-ontwerp (in Civil3D)
  • Ontwikkelen van projecten
  • Impact project, kwaliteiten van de omgeving en architectuur (onder- en bovengronds)
  • Rekening houden met dimensies, stabiliteit, materiaalkeuzes, implementatie van technische uitrustingen, kostprijs, duurzaamheid, energie, brandveiligheid, toegankelijkheid, ...


Functie eisen

  • Je hebt een bachelor landmeten / bouw
  • Je hebt kennis van het tekenprogramma Civil3D


Over het bedrijf

Het bedrijf, gelegen in het Gentse, is een architecten- en studiebureau in de bouw gericht op stabiliteit en architectuur. Dit behandelen ze van concept tot detailontwerp voor residentiële, tertiaire en industrieprojecten. Je komt terecht bij een KMO met een goedlachse sfeer en een variëteit aan projecten. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876