Tekenaar Gebouwen

Geplaatst op 19 november 2020

West-Vlaanderen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Teken de structuren uit in Tekla.

Als tekenaar Gebouwen sta je in voor het uittekenen van stabiliteitstekeningen (stuk- en detailtekeningen) in Tekla. Je werkt nauw samen met de stabiliteitsingenieur om zo degelijke industriegebouwen te realiseren. Als tekenaar kan je steeds advies vragen bij de ervaren tekenaars. Daarnaast krijg je ook interne opleidingen om jouw kennis te verbeteren. Je werkt vanuit het hoofdkantoor in Tielt (gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer of auto).

Functie eisen

Je bent als tekenaar gebouwen kritisch en nauwkeurig ingesteld. Daarnaast beschikt je over

  • Goede kennis van staalstructuren
  • Kennis van Tekla is een must
  • Bouwkundige diploma met een eerste werkervaring als technisch tekenaar.


Over het bedrijf

Als tekenaar Gebouwen kom je in een leuk team terecht, waar ze elkaar helpen en ondersteunen. Je werkt in een klein studiebureau van 15 werknemers. De focus ligt op het klantgerichte en de kwaliteit van projecten. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986