Tekenaar Civil 3D Hasselt

Geplaatst op 13 juli 2020

Limburg Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als Tekenaar werk je vanuit het kantoor in Hasselt aan grootschalige infrastructuurprojecten waarin je intensief samenwerkt met een multidisciplinair team. Vanuit jouw technische expertise binnen tekenprogramma's, treed je op als coördinator van alle projectgebonden plan-informatie binnen deze infrastructuurprojecten. In jouw rol als Tekenaar, ontwerp je wegenis- en rioleringsprojecten met het tekenprogramma Civil 3D. Je bent verantwoordelijk voor de verwerking van opmetingen en nutsleidinggegevens gecombineerd met de opmaak van presentatietekeningen en overzichtskaarten. Je werkt nauw samen met jouw team, bestaande uit projectleiders en collega's tekenaars.

Functie eisen

Naast jouw interesse in infrastructuurprojecten, heb je een sterk ruimtelijk inzicht. Je bent enthousiast gecombineerd met goede communicatievaardigheden om in team samen te werken. Daarnaast beschik je als Tekenaar Civil 3D over volgende eigenschappen:

  • een bouwkundige bachelor
  • ervaring van Civil 3D voor het werken met terreinen, profielen en berekenen van volumes
  • kennis van wegenis, topografie, GIS en AutoMap zijn een plus!

Over het bedrijf

Je komt terecht in een toonaangevend studiebureau te Hasselt dat enorm veel belang hecht aan duurzame oplossingen en een gezonde werk-privé balans. Voor jouw functie als Tekenaar Civil 3D bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering en een flex-income plan.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289