Tekenaar Civil 3D Antwerpen

Geplaatst op 12 februari 2020

Antwerpen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als tekenaar werk je vanuit het kantoor in Antwerpen aan grootschalige infrastructuurprojecten waarin je intensief samenwerkt met een multidisciplinair team. Vanuit jouw technische expertise binnen tekenprogramma's, treed je op als coördinator van alle projectgebonden plan-informatie binnen deze infrastructuurprojecten. In jouw rol als tekenaar, ontwerp je wegenis- en rioleringsprojecten met het tekenprogramma Civil 3D. Je bent verantwoordelijk voor de verwerking van opmetingen en nutsleidinggegevens gecombineerd met de opmaak van presentatietekeningen en overzichtskaarten. Je werkt nauw samen met jouw team, bestaande uit projectleiders en collega's tekenaars.

Functie eisen

De tekenaar die we zoeken beschikt over volgende eigenschappen:

  • Een bouwkundige bachelor en relevante ervaring
  • Kennis van Civil 3D
  • Sterk ruimtelijk inzicht
  • Kennis van wegenis, topografie, GIS en AutoMap zijn een plus!

Over het bedrijf

Je komt terecht in een toonaangevend studiebureau te Antwerpen dat enorm veel belang hecht aan duurzame oplossingen en een gezonde werk-privé balans. Zij bieden jou een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering en een flex income plan.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289 jonathan.​demeulder@​be.​whoohoo.​com