Stabiliteitsingenieur

Geplaatst op 08 februari 2021

Gent Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als Stabiliteitsingenieur sta je in voor het ontwerp voor brouwerijen, verbouwingen, industriecentra, magazijnen, kantoorgebouwen, zorgcentra, .. Als stabiliteitsingenieur behandel je het project van A tot Z.

Functie eisen

Als stabiliteitsingenieur heb je een passie voor het rekenwerk. Idealiter heb je hier reeds ervaring in opgedaan.

Pluspunten zijn de volgende zaken graag behandelen:

  • Onderzoek
  • Verschillende soorten projecten (kantoorgebouwen, industrie, renovatie, specialere projecten, …)
  • Verschillende soorten materialen (beton, hout, staal, …), met een meerderheid in beton.


Over het bedrijf

Het bedrijf is een stabiliteitsbureau, waarbij er een vast klantencontact is. Een stevig team vinden zij heel belangrijk, waardoor ze steeds in verschillende teams van 3 werken, namelijk projectleider, stabiliteitsontwerper en stabiliteitstekenaar. Transparantie tussen de teams is heel sterk aanwezig.


Een link tussen architectuur en stabiliteit is voor hun heel belangrijk. Een groei naar BIM is momenteel aanwezig, maar het rekenwerk blijft bij hun aanwezig. Op deze manier willen ze meer een link maken tussen het reken- en tekenmodel. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986