Stabiliteitsingenieur

Geplaatst op 18 november 2020

West-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Stabiliteitsingenieur, fundamenteel bij elk project!

Als stabiliteitsingenieur bestudeer je de tekeningen en schetsen van de opdrachtgever en vraag je de ontbrekende gegevens en knelpunten aan jouw projectleider. Je voert een stabiliteitsstudie uit en op basis hiervan maak je de bijhorende lastenboeken, ramingen en meetstaten op. Je brieft jouw berekeningen aan de BIM-ontwerper en controleert zijn plannen. Omdat de technische specificaties en vooropgestelde normen ten allen tijde veranderen, werk je jouw vakkennis continu bij en past deze optimaal toe.

Functie eisen

Als stabiliteitsingenieur werk je vanuit het hoofdkantoor in Roeselare.

Daarnaast beschik je over volgende talenten:

  • heb je een opleiding industrieel of burgerlijk ingenieur bouwkunde
  • ben je vertrouwd met CAD-programma's
  • heeft MS Office geen geheimen voor jou
  • ben je nauwkeurig, communicatief en resultaatgericht
  • heb je inzicht in structuren en concepten


Over het bedrijf

Onze klant is een stabiliteitsbureau voor high-end, unieke projecten binnen zowel de residentiële, de utilitaire als de industriële sector. Niet alleen in het bereken van projecten en gebouwen, maar ook in het samenwerken met verscheidene partijen.

Men biedt jou als stabiliteitsingenieur, naast een aantrekkelijk salarispakket, een open, stimulerende omgeving met alle nodige tools en opleidingen om succesvol te zijn in jouw job. Je komt terecht in een groeiend bedrijf met realistische doorgroeimogelijkheden waar jouw work-life balance gerespecteerd wordt.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986