Stabiliteitsingenieur

Geplaatst op 08 juli 2020

West-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als stabiliteitsingenieur ben jij verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoering en opvolging van de stabiliteitsberekeningen van allerhande bouwkundige constructies in zowel staal als beton. Hierbij ben jij het vaste aanspreekpunt van de klant, beantwoord je al zijn technische vragen en ben je aanwezig op werfbezoeken en -vergaderingen. Je werkt nauw samen met het tekenbureau die het BIM model opmaken en omzetten in detailtekeningen en productiedossiers.

Functie eisen

Wat willen we in jou als stabiliteitsingenieur terugvinden:

  • Je beschikt over een opleiding industrieel of burgerlijk ingenieur
  • Je werkt graag nauwkeurig en zelfstandig
  • Je bent sterk in plannen en organiseren
  • Kennis van Revit of Tekla is een plus
  • Je spreekt vlot Nederlands, Frans en/of Engels is een plus

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij kan starten als stabiliteitsingenieur, is een studiebureau voor residentiële gebouwen en industriële loodsen. Met hun 35 jaar ervaring, hun enthousiaste medewerkers en up-to-date software bieden ze een persoonlijke service bij zowel de uitwerking als de aflevering van de studie.

Men biedt jou als stabiliteitsingenieur een uitdagende functie binnen een jong en groeiend bedrijf. Men zet hard in op een aangename werksfeer met vlotte communicatie. Hierboven kan je rekenen op een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55