Stabiliteitsingenieur Gebouwen

Geplaatst op 13 oktober 2020

West-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Realiseer/bereken realistisch constructies.

Het is leuk om als stabiliteitsingenieur niet enkel verantwoordelijk te zijn voor de conceptuele fase maar ook de uitvoeringsfase. Dit studiebureau werkt nauw samen met aannemers, om zo de praktische zaken meteen te implementeren in het plan. Door samen te werken, verloopt het proces vlotter en zijn er minder problemen bij de uitvoering. Dus naast het berekenen van de stabiliteit van de woningen in SCIA Engineer, sta je in voor het klantencontact.

Als stabiliteitsingenieur kan je ook rekenen op ondersteuning van ervaren technische tekenaars. Bovendien willen ze graag meegroeien in het BIM-verhaal, waardoor ieder ook een opleiding in Revit krijgt. 

Functie eisen

Je komt als stabiliteitsingenieur in een aangenaam team van 8 ervaren stabiliteitsingenieurs terecht, zowel burgerlijk als industrieel. Je ben nauwkeurig, cijfermatig en gefocust.

Daarnaast beschik je over:

  • Master bouwkunde ( industrieel ingenieur / burgerlijk ingenieur)
  • Eerste werkervaring als stabiliteitsingenieur is een plus
  • Goede kennis van Scia Engineer


Over het bedrijf

Voor een gerenommeerde studiebureau in Tielt, gespecialiseerd in woning – en industriebouw kijken we uit naar een extra stabiliteitsingenieur Woningbouw. Ze beschikken over een stevige expertise in beton en staal. Het hoofdkantoor is zowel vlot bereikbaar met de auto als met het openbaar vervoer. Daarnaast heerst er een aangename sfeer, collegialiteit en persoonlijke ontwikkeling is belangrijk.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986