Stabiliteitsingenieur Gebouwen

Geplaatst op 30 december 2020

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Geef structuur en stabiliteit aan toonaangevende gebouwen in een vooruitstrevende omgeving!

In jouw rol als Stabiliteitsingenieur werk je vanuit een eigen ontwikkelde BIM workflow. Hierin werk jij het concept, ontwerp en de berekening van de stabiliteit van toonaangevende gebouwen uit. Je maakt stabiliteitsstudies op en denkt samen met je collega's mee in de verschillende fasen van het projectontwerp om zo tot een kwalitatief resultaat te komen.

In samenwerking met je collega-ingenieurs en BIM modelleurs denk je vooruitstrevend mee na over de toekomst en de groei van het bedrijf.

Functie eisen

De stabiliteitsingenieur die we zoeken kent zijn eigen vaardigheden en kennis, denkt graag mee na over de toekomstige mogelijkheden, durft zijn professionele mening te delen en is in het bezit van:

  • een eerste ervaring als stabiliteitsingenieur
  • een master bouwkunde
  • kennis van de gangbare bouwsoftware
  • je spreekt vloeiend Nederlands

Over het bedrijf

Je komt terecht in een Antwerps multidisciplinair studiebureau dat innovatieve bouwtechnische studies levert en daarnaast ook als BIM-expert advies biedt. Zij hechten enorm veel waarde aan een werkplek met veel flexibiliteit waar je innovatief mee kan denken en waar ontwikkeling van jouw competenties prioritair staan. Zij bieden dan ook een sterke ondersteuning om jouw doelen te behalen.

Voor jouw functie als Stabiliteitsingenieur bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extralegale voordelen en een abonnement op duurzaam vervoer.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289