Senior Stabiliteitsingenieur

Geplaatst op 18 november 2020

Oost-Vlaanderen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Schakel naar een complexere projecten in stabiliteit.

Na 5 à 10 jaar bereken van stabiliteit van gebouwen wil je graag iets meer. Naast het berekenen en opvolgen van complexe projecten, ondersteun je ook junior stabiliteitsingenieurs. Bovendien begeleid je de tekenaars bij het opmaken van bekistings- , structuur- en wapeningsplannen. 

Functie eisen

Als senior stabiliteitsingenieur beschik je over minstens 5 jaar werkervaring in beton/staal gecombineerd met een diploma burgerlijke of industrieel ingenieur. Vervolgens ben je communicatief en motiverend ingesteld

Over het bedrijf

Voor onze klant, een gevestigde waarde in Lokeren als ingenieurs- en architectenbureau gespecialiseerd in gebouwen kijken we uit naar een senior stabiliteitsingenieur. Je komt terecht in een standvastig en groeiend bedrijf, met oog op een goede work/life balance

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986