Projectvoorbereider

Geplaatst op 19 november 2020

Vlaams-Brabant Flex 2-4 jaar

Over de functie

Teken het beton voor woning - en utiliteitsbouw.

Als projectvoorbereider sta je in voor het tekenen en de calculatie ( sterkteberekeningen) voor het beton. Je tekent in Autocad 2D en 3D alle elementen uit dit voor woning, utiliteitsbouw en bouwakoestiek. Daaropvolgend interpreteer je de sterkteberekeningen dmv het ERP-systeem. Je krijgt een interne opleiding over het calculeren van beton.

Functie eisen

Je beschikt over een bachelor bouwkunde / houttechnologie / toegepaste architectuur met een passie voor tekenen, dit in de regio van Asse.

Over het bedrijf

Onze klant is een gerenommeerde producent van beton. Ze willen graag hun team uitbreiden met een projectvoorbereider beton.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986