Projectverantwoordelijke Infrastructuur

Geplaatst op 15 juli 2020

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Binnen jouw rol als Projectverantwoordelijke Infrastructuur ben jij de ontwerper van het project. Je werkt samen met de projectcoördinator en de tekenaars en hiernaast zorg je ook voor het bestek en maak je de meetstaten. Naast het begeleiden van het project, ben je ook het eerste aanspreekpunt voor de opdrachtgevers. Je volgt dan ook jouw projecten op van begin tot en met de uitvoering. De werfopvolgingen giet je dan ook in een professioneel werfverslag. Als Projectverantwoordelijke ben jij ook de bewaker voor de budgetten en zorg jij ervoor dat je de projecten met kwaliteit benadert worden.

Functie eisen

Jij bent iemand met een sterk leiderschap dat graag een team aanstuurt binnen een familiale omgeving. Daarnaast beschik je als Projectverantwoordelijke Infrastructuur over volgende eigenschappen:

  • een ingenieursdiploma in een bouwkundige richting
  • minstens 3 jaar relevante ervaring
  • sterke kennis van het SB 250

Over het bedrijf

Onze klant is een ontwerp en engineeringbureau met een specialisme in infrastructuur, water & leefmilieu en speciale technieken. Dit doen ze zowel in opdracht voor de openbare besturen als voor privé opdrachtgevers. Je komt terecht in een multidisciplinair team met een sterk familiaal gevoel, dat jouw groei prioriteit geeft. Voor jouw functie als Projectverantwoordelijke Infrastructuur bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extra legale voordelen en ruimte voor opleiding, bijscholing en workshops.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289