Projectverantwoordelijke gebouwtechnieken

Geplaatst op 18 juni 2020

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als projectverantwoordelijke gebouwtechnieken heb jij een passie voor elektriciteit, HVAC en sanitair. In de eerste fase ben jij de adviseur voor de opdrachtgever en sta je in voor de studiefases. In de ontwerpfase wordt jij ondersteund door jouw team van tekenaars en de projectcoördinator. Je hebt hierbij dan ook een interesse in Revit en BIM en kan je werken met MS office. Gedurende elk project blijf jij het aanspreekpunt voor de opdrachtgever en volg je de werven mee in uitvoering op. Hierbij zorg je dan ook voor een zorgvuldig werfverslag, kijkt de technische fiches na en controleert de uitvoeringstekeningen. Als projectverantwoordelijke gebouwtechnieken ben je gestructureerd en resultaatgericht. Je bent een kei in het beheren van budgetten en zorgt voor een kwalitatieve opvolging van de projecten.

Functie eisen

Als projectverantwoordelijke gebouwtechnieken beschik je over volgende eigenschappen:

  • een Ingenieursdiploma in een bouwkundige of andere technische richting
  • minstens 3 jaar relevante ervaring
  • kennis van Revit en BIM zijn een plus

Over het bedrijf

Onze klant is een ontwerp en engineeringbureau met een specialisme in infrastructuur, water & leefmilieu en speciale technieken. Dit doen ze zowel in opdracht voor de openbare besturen als voor privé opdrachtgevers. Je komt terecht in een multidisciplinair team dat jouw groei prioriteit geeft. Zij bieden jou een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extra legale voordelen en ruimte voor opleiding, bijscholing en workshops.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289