Projectleider

Geplaatst op 02 september 2020

Gent Flex 6-9 jaar

Over de functie

Realiseer luxueuze gevels.

Gebruik je gedegen kennis van ruwbouw tot afwerking om mooie staal- en glasconstructies te realiseren. Je komt in een groeiende organisatie met een KMO-mentaliteit, waar collega’s elkaar helpen. Je bent als projectleider verantwoordelijk voor projecten van 50.000 tot 1.000.000 euro, waar je meerdere projecten tegelijkertijd beheert. Bovendien stuur je meerdere werfleiders en onderaannemers aan, en werk je nauw samen met de interne studiedienst. Je krijgt het project toegewezen van zodra het verkocht is. Vervolgens sta je in voor de werkvoorbereiding en contact met leveranciers om zo het project kwalitatief en efficiënt op te leveren. 

Functie eisen

Als projectleider realiseer je mooie luxueuze projecten in België, voornamelijk voor de bouwheer en aannemer. Het is belangrijk om stevig in je schoenen te staan en hulpvaardig te zijn. Je werkt in een mentaliteit van ‘uit je fouten om te leren’.

Je beschikt over

  • Een master bouwkunde / bachelor bouwkunde met een gedegen werkervaring als projectleider
  • Een helikopterview
  • Hands-on mentaliteit  

Over het bedrijf

Onze klant beschikt over een gedegen expertise in staal- en glasconstructies, gelegen in regio Gent. Je werkt nauw samen met een team van 20 personen, om de projecten zo kwalitatief mogelijk op te leveren. Ze zijn trots op wat ze doen, en stralen dit ook uit. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986