Projectleider

Geplaatst op 26 juni 2020

Oost-Vlaanderen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Wil jij de skyline en wegen van morgen mee helpen bepalen?

Als Projectleider bepaal je mee de onder- en bovengrondse structuur! Onder andere verkavelingen, wegen, parkings, omgevingsaanleg, maar ook ruimtelijke ordeningen en stedenbouw. Je werkt daarbij samen met andere deskundigen op vlak van stedenbouw, verkeer, landschap, …

Je zet mee jouw stempel op de ontwerpen, waarbij je ook de bestekken, technische specificaties, begrotingen en calculaties op jou neemt. 

Als projectleider behandel je dus echt projecten van A tot Z.

Functie eisen

  • Je beschikt over een master bouwkunde
  • Je bent sterk geïnteresserd in stedenbouw en ruimtelijke ordening
  • Voor ruimtelijke ordening komt ruimtelijk inzicht natuurlijk goed van pas
  • Kennis van riolering is een pluspunt 

Over het bedrijf

Het bedrijf behandelt de onder- en bovengrondse infrastructuur. Dit houdt onder andere verschillende metingen, waaronder archeologische, industriële, niveau, grondverzetten, wegenis- en rioleringswerken, .. Ook ruimtelijke ordening en stedenbouwkundig vertalen ze de noden naar een concreet dossier. Hun doorgedreven expertise hebben ze echter opgebouwd op vlak van infrastructuur. Zowel privé als openbare projecten worden van dossieranalyse tot aanleg behandeld. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876