Projectleider Studiebureau

Geplaatst op 27 februari 2020

Gent Flex 2-4 jaar

Over de functie

Stuur je team van architecten en stabiliteitsingenieurs aan.

Als projectleider zal je al jouw projecten coördineren en opvolgen. Dit vanaf het ontwerp tot en met de oplevering. Je staat in voor de opvolging van alle bouwkundige zaken, zowel op wettelijk als op technisch vlak. Je stuurt jouw team van architecten, stabiliteitsingenieurs en consulenten aan om zo de meest succesvolle projecten te realiseren. Naast projectleider treed je ook op als bouwcoördinator. Je stelt meetstaten en lastenboeken op en specialiseert je in de meest uitdagende projecten binnen de industrieklanten.

Functie eisen

Als projectleider beschik je over een master bouwkunde met een relevante werkervaring in de industrie/ prefab. Daarnaast ben je commercieel en verantwoordelijk ingesteld.

Wat bieden wij jou?

  • Mooie duurzame projecten
  • Autonoom werken
  • Goede onderlinge sfeer
  • Aantrekkelijk loonpakket
  • Vast contract


Over het bedrijf

Onze klant is een gerenommeerde architectenbureau met een opbouwde expertise en kwalitatieve aanpak. Dit van aanvraag tot vergunning, van ontwerp tot opvolging. Ze willen graag door groei hun team uitbreiden met een extra projectleider, regio groot Gent. Bovendien kan je rekenen op een ervaren team, degelijke ondersteuning en opleiding. Ook bieden ze een aantrekkelijk loonpakket aan, afhankelijk van jouw diploma en ervaring.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986