Projectleider Stabiliteit

Geplaatst op 18 november 2020

West-Vlaanderen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Als projectleider controleer je de plannen op vlak van stabiliteit en rekennota’s en leg je het stabiliteitsconcept van jouw dossiers vast. Je maakt de lastenboeken en ramingen en beheer je het projectbudget a.d.h.v. ingeschatte uren. Je doet de werfopvolging, stuurt een intern team aan en onderhoudt externe contacten. Je bent dus eindverantwoordelijk voor jouw projecten en staat voor een heldere projectcommunicatie binnen het interne team waar jij als projectleider verantwoordelijk voor bent. Dit team bestaat uit een stabiliteitsontwerper en een CAD-ontwerper.

Functie eisen

Als projectleider stabiliteit:

  • heb je minstens 5 jaar ervaring in een studiebureau
  • heb je een opleiding (master) burgerlijk of industrieel ingenieur
  • ben je zeer communicatief
  • durf je de eindverantwoordelijkheid nemen
  • kan je je team motiveren en aansturen


Over het bedrijf

Onze klant is een stabiliteitsbureau. Niet alleen in het bereken van projecten en gebouwen, maar ook in het samenwerken met verscheidene partijen.

Men biedt jou als projectleider een open, stimulerende omgeving met alle nodige tools en opleidingen om succesvol te zijn in jouw job. Men besteedt grote aandacht aan kwaliteit, teambuilding en work-life balance. Je komt terecht in een groeiend bedrijf met realistische doorgroeimogelijkheden. Dit alles wordt aangevuld met een aantrekkelijk salarispakket.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986