Projectleider bodem

Geplaatst op 12 maart 2020

Gent Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als Projectleider bodem sta je in voor het uitwerken maar ook het leiden van bodemonderzoeken en bodemsaneringsprojecten.

De focus ligt hierbij op de coördinatie. Je behandelt het project van A tot Z, van aanvraag tot rapportering. Je gaat niet zelf de stalen gaan afnemen, maar je coördineert het labo.

Jouw focus ligt op de offerte, rapportering en metingen. Normaal gezien werk je 80% binnen, 20% op verplaatsing. Het percentage buitendienst kan opgetrokken worden indien hier voorkeur naar is.


Functie eisen

Als Projectleider Bodem heb je reeds een eerste ervaring opgedaan in de sector van bodemonderzoek en -saneringen.

Een achtergrond in de milieukunde, chemie of biochemie is een pluspunt!

Ambitieuze types komen hier ook volledig tot hun recht.

Over het bedrijf

Het bedrijf is actief op vlak van bodemsaneringen en topografie. Ze plaatsen hun werknemers niet in een vakje, maar gaan steeds op maat van hun capaciteiten werken. Er is een vlakke structuur aanwezig en je komt terecht in een dynamisch team. Het bedrijf behandelt alle type gronden, van particulieren tot industrie.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876