Projectingenieur gebouwtechnieken

Geplaatst op 05 februari 2020

Antwerpen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Als Projectingenieur gebouwtechnieken sta je in voor het ontwerp van technische installaties in gebouwen, HVAC, sanitair en elektriciteit. Dit doe je door het uitvoeren van genormeerde berekeningen, het uittekenen van concepten en het aanleggen van een administratief dossier. Je ondersteunt zowel externe als interne medewerkers met je technische kennis. Je staat in voor het ontwerp van de elektrotechnische en/of sanitaire en werktuigbouwkundige installaties en je bent op de hoogte van andere technische disciplines om deze als projectingenieur aan te sturen.

Functie eisen

Als projectingenieur gebouwtechnieken:

  • Bezit je een Master Ingenieurswetenschappen of Master Industriële Wetenschappen Elektromechanica
  • Heb je minstens 5 jaar relevante ervaring in de studie van gebouwtechnieken
  • Heb je kennis van moderne software en berekeningstools
  • Heb je een goede kennis van Autocad

Over het bedrijf

Je komt terecht in een architecten-/ingenieursbureau dat zich richt op grote en complexe bouwprojecten. Zij hanteren een open bedrijfscultuur en een groepsgevoel. Als multidisciplinair team werken zij samen aan een project van A tot Z, van stabiliteit tot gebouwtechnieken en meer. Zij bieden jou een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden met extra legale voordelen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289 jonathan.​demeulder@​be.​whoohoo.​com