Project Manager Wegen en Riolering

Geplaatst op 14 oktober 2020

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Coördineer als Project Manager vanuit het studiebureau tot aan het einde van de weg!

In jouw rol als Project Manager Wegen en Riolering ben jij de ontwerper van het wegen- en rioleringsprojecten en functioneer jij als eerste aanspreekpunt voor de opdrachtgever. Je werkt samen met de projectcoördinator en de tekenaars en hiernaast zorg je ook voor het bestek en maak je de meetstaten. Vanuit het studiebureau volg je de wegen- en rioleringsprojecten van A tot Z op en maakt hiervoor regelmatige opvolgingsverslagen.

Functie eisen

Jij bent iemand met een sterk leiderschap dat graag een team aanstuurt binnen een familiale omgeving. Daarnaast beschik je als Project Manager Wegen en Riolering over volgende eigenschappen:

  • een master bouwkunde
  • minstens 3 jaar relevante ervaring
  • sterke kennis van het SB 250

Over het bedrijf

Onze klant is een ontwerp en ingenieursbureau met een specialisme in infrastructuur, water & leefmilieu en speciale technieken. Dit doen ze zowel in opdracht van openbare besturen als voor privé opdrachtgevers. Je komt terecht in een multidisciplinair team met een sterk familiaal gevoel, dat jouw groei prioriteit geeft. Voor jouw functie als Project Manager Wegen en Riolering bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extra legale voordelen en ruimte voor opleiding, bijscholing en workshops.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289