Project Manager Gebouwtechnieken

Geplaatst op 14 oktober 2020

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Neem de leiding over HVAC projecten als Project Manager!

In de eerste fase van elk project ben jij de adviseur voor de opdrachtgever op vlak van speciale technieken en sta je in voor de studiefases. In de ontwerpfase wordt jij ondersteund door jouw team van tekenaars en de projectcoördinator. Gedurende elk project ben jij het aanspreekpunt voor de opdrachtgever en volg je de werven mee in uitvoering op. Hierbij zorg je dan ook voor een zorgvuldig werfverslag, kijkt de technische fiches na, controleert de uitvoeringstekeningen en beheert het budget. Jouw focus ligt op alles dat te maken heeft met gebouwtechnieken zoals elektrische installaties, HVAC en veel meer.

Functie eisen

Jij bent iemand met een sterk leiderschap dat graag een team aanstuurt binnen een familiale omgeving. Daarnaast beschik je als Project Manager Gebouwtechnieken over volgende eigenschappen:

  • een Master Bouwkunde of Elektromechanica
  • minstens 3 jaar relevante ervaring
  • kennis van Revit en BIM zijn een plus

Over het bedrijf

Onze klant is een ontwerp en ingenieursbureau met een specialisme in infrastructuur, water & leefmilieu en speciale technieken. Dit doen ze zowel in opdracht van openbare besturen als voor privé opdrachtgevers. Je komt terecht in een multidisciplinair team met een sterk familiaal gevoel, dat jouw groei prioriteit geeft. Voor jouw functie als Project Manager Gebouwtechnieken bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extra legale voordelen en ruimte voor opleiding, bijscholing en workshops.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289