Project Ingenieur

Geplaatst op 19 november 2020

Oost-Vlaanderen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Werk hydraulische berekeningen uit.


Als project ingenieur ben je verantwoordelijk voor het voorontwerp van infrastructuurprojecten tot en met de oplevering. Je behandelt zowel particuliere projecten (parking & omgevingswerken) als overheidsopdrachten (wegen en verkavelingen). Het leuke is dat je volledig start met een onderzoek naar de positieve impact op de leefbaarheid in de omgeving, rekening houdend met de behoeften van de bewoners. 

Functie eisen

Je wil als project ingenieur graag instaan voor een aangename omgeving. Vervolgens ben je vlot communicatief ingesteld, om buurtbewoners te woord te staan.

Daarnaast beschik je over:

  • Master bouwkunde, master bouwkunde-landmeten
  • Minstens 5 jaar werkervaring in infrastructuurprojecten
  • Interesse in het maatschappelijk belang


Over het bedrijf

Onze klant is een gerenommeerde studie- en landmeetkantoor met focus om het maatschappelijk belang van openbare ruimtes. Ze verzorgen het gehele bouwproces, van stedenbouw – landmeet en infrastructuur. Momenteel hebben ze extra projecten, waardoor ze graag hun team willen uitbreiden.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Wetteren. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986