Project Ingenieur Energie

Geplaatst op 09 september 2020

West-Vlaanderen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Werk een duurzaam energieproject uit van conceptfase tot uitvoering!

Als Projectingenieur ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van het conceptueel ontwerp voor ziekenhuizen, productieomgevingen, rusthuizen, brouwerijen, ... Je doet dit op vlak van HVAC of elektriciteit. Je werkt daarbij nauw samen met de projectleider, waarbij je in overleg tot een technisch uitvoerbaar project komt. Bijkomend maak je ook de bestekken op, waardoor je ook inzicht hebt in het geraamd kostenplaatje van het project.

Als Projectingenieur heb je reeds enkele jaren ervaring op vlak van ontwerp van HVAC of elektriciteit, aangezien je de complexere projecten behandeld. Het bedrijf streeft steeds naar een zo energiezuinig, -efficiënt en duurzaam verhaal. Verschillende technieken, alsook de allernieuwste technieken, probeer je dan ook in jouw project te verwerken.

Functie eisen

Als Projectingenieur

  • ben je burgerlijk of industrieel ingenieur elektromechanica van achtergrond
  • heb je een passie voor duurzame technieken
  • ben je vertrouwd met het ontwerpen in autocad en revit


Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876