Ontwerpverantwoordelijke

Geplaatst op 19 november 2020

West-Vlaanderen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Zorg voor duurzaamheid in jouw ontwerp.

Als ontwerpverantwoordelijke behandel je projecten van voorontwerp t.e.m. de aanbestedingsfase. De projecten omvatten volledige verkavelingen en woonzones, waar jij instaat voor de wegenis en riolering. Om jouw project verder uit te werken, krijg je ondersteuning van 6 tekenaars en een landmeter. Bij het ontwerp hou je rekening met het groenbehoud, duurzaamheid en beter leven.

Functie eisen

Je beschikt als ontwerpverantwoordelijke over bachelor of master bouwkunde. Door jouw technisch inzicht weet je plannen, meet- en vorderingsstaten grondig te analyseren. Daarnaast heb je een gezonde interesse in wegenis en riolering. Daarnaast ben je vlot communicatief en kritisch ingesteld. 

Over het bedrijf

Onze klant, een studiebureau in Roeselare, wil graag hun team uitbreiden met een ontwerpverantwoordelijke. Je komt in een leuk team terecht, waar je steevast interne opleidingen kunt volgen. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986