Ontwerpingenieur

Geplaatst op 02 september 2020

Gent Flex 4-6 jaar

Over de functie

Ontwerp de gevels van morgen.

Als ontwerpingenieur ontwerp je luxueuze gevels in staal- en glasconstructies. Door je technisch inzicht en interesse in staal werk je B2B-projecten uit in Revit/Autocad. Bovendien krijg je ondersteuning van technisch tekenaars. Vervolgens werk je als ontwerpingenieur nauw samen met de projectleider. Je verzamelt de informatie van behoeften en wensen bij de bouwheer/aannemer. 

Functie eisen

Je beschikt als ontwerpingenieur over een master bouwkunde of master architectuur. Je wil graag meegroeien in hun verhaal, om zo mooie gevels te realiseren. Daarnaast ben je vlot in Autocad, Revit is een plus. 

Over het bedrijf

Onze klant is een studiebureau met een gedegen expertise in staal- en glasconstructies, gelegen in regio Gent. Je werkt nauw samen met een team van 20 personen, om de projecten zo kwalitatief mogelijk op te leveren. Ze zijn trots op wat ze doen, en stralen dit ook uit. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986