Ontwerper Groene verkavelingen

Geplaatst op 19 november 2020

West-Vlaanderen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Krijg een sterke opleiding om jouw eigen omgeving te ontwerpen.

Als Ontwerper Groene verkavelingen krijg je de verantwoordelijkheid over de ontwerpdossiers van wegenis, verkavelingen en woonzones. Om jouw project verder uit te werken doe je beroep op een ervaren team van 6 tekenaars en een landmeter. Vervolgens sta je in voor de opmaak van bestekken, meet- en vorderingsstaten. Het is ook mogelijk om naar de werf te gaan of opmetingen te verrichten.

De projecten zijn voornamelijk overheidsopdrachten, waardoor je regelmatig vergadert met de stadsbesturen. Op termijn neem je ook de leiding in de vergaderingen, waardoor je volledig verantwoordelijk bent van voorontwerp tot aanbesteding. Je werkt vanuit het gerenoveerd hoofdkantoor in Roeselare.. 

Functie eisen

Als Ontwerper Groene verkavelingen heb je een gezonde interesse in wegenis- en rioleringswerken. Technische inzicht is van belang, de theorie kan aangeleerd worden. Je komt in een gemotiveerd team terecht, waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat.

Daarnaast beschik je als projectleider ontwerp over:

  • Bachelor of master in een technische richting of gelijkwaardige ervaring in de wegenis.
  • Cijfermatig en nauwkeurig
  • Kritisch ingesteld 


Over het bedrijf

Je komt terecht in een mensgericht studiebureau, gespecialiseerd in infrastructuur. Het bedrijfsgebouw is gerenoveerd, ergonomie en comfort voor de werknemer staat centraal. Daarnaast wordt er ook veel geïnvesteerd in interne opleidingen, om jezelf verder te ontwikkelen. Bovendien zijn ze gekend in de markt voor kwalitatieve studies op te leveren. Momenteel beschikt de zaakvoerder over voldoende tijd en ruimte om een extra projectleider ontwerp te ondersteunen waar nodig.

Als je ook graag op en na het werk activiteiten organiseert met je collega’s, dan ben je meer dan welkom in hun team.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986