Ingenieur Woningbouw

Geplaatst op 19 november 2020

West-Vlaanderen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Ontplooi jezelf in de stabiliteit van gebouwen.

Dit bureau maakt het onderscheid door nauw samen te werken met aannemers, waardoor je niet puur conceptueel werkt maar ook de uitvoering kan zien/opvolgen. Het maken van realistische berekeningen, afstemmen met de klant maakt juist dat je voldoening krijgt van elk project. Als stabiliteitsingenieur bereken je de stabiliteit in SCIA Engineer voor diverse projecten, waarin je de keuze hebt in industriebouw of woningbouw (later is er overlapping mogelijk). Deze ontwerpen in SCIA worden vervolgens omgezet naar detailtekeningen en stuktekeningen, je kan rekenen op ondersteuning van een ervaren technisch tekenaar. Daaropvolgend krijg je opleidingen aangeboden om jouw kennis te verruimen, dit zowel naar programmatie als naar beton-staal.

Leuk om te weten: ze schrijven zich regelmatig in voor wedstrijden. 

Functie eisen

Als ingenieur gebouwen komt je terecht in een aangenaam team van 8 ervaren stabiliteitsingenieurs ( zowel burgerlijk als industrieel ingenieurs) en 6 ervaren technische tekenaars. Je bent collegiaal, wiskundig en nauwkeurig ingesteld.

Bovendien beschik je over:

  • Master bouwkunde (industrieel / burgerlijk ingenieur)
  • Een eerste ervaring is een plus, maar geen vereiste
  • Vlot in Scia Engineer
  • Kennis van Revit/Autocad/Tekla


Over het bedrijf

Je komt als stabiliteitsingenieur in een gedegen organisatie terecht met een sterk opgebouwde expertise, zowel in stabiliteit van staal en beton. Het bedrijf is gevestigd regio Waregem, dichtbij het station (vlot bereikbaar met de wagen en met het openbaar vervoer vanuit Gent). Bovendien wordt steevast gestimuleerd om bij te leren en in teambuilding. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986