Ingenieur Stabiliteit

Geplaatst op 28 juli 2020

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Vanuit een BIM-workflow sta jij als Ingenieur Stabiliteit in voor het concept, ontwerp en de berekening van de stabiliteit van gebouwen. Hiervoor werk je samen met de projectingenieur en de BIM-modelleurs. Je maakt stabiliteitsstudies op en denkt samen met je collega's mee in de verschillende fasen van het projectontwerp om zo tot een kwalitatief resultaat te komen.

Functie eisen

Jij bent een persoon dat bewust is van je eigen vaardigheden en waar je goed in bent. Je kan ideeën oppikken en delen en durft daarbij je professionele mening te delen. Daarnaast beschik je als Ingenieur Stabiliteit over volgende eigenschappen:

  • een master bouwkunde
  • kennis van de gangbare bouwsoftware
  • je spreekt vloeiend Nederlands

Over het bedrijf

Je komt terecht in een Antwerps multidisciplinair studiebureau dat innovatieve bouwtechnische studies levert en daarnaast ook als BIM-expert advies biedt. Zij hechten enorm veel waarde aan een werkplek met veel flexibiliteit waar je innovatief mee kan denken en waar ontwikkeling van jouw competenties prioritair staan. Zij bieden dan ook een sterke ondersteuning om jouw doelen te behalen. Voor jouw functie als Ingenieur Stabiliteit bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extralegale voordelen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289