Ingenieur Infrastructuur en Riolering

Geplaatst op 13 januari 2021

Brussel Flex 0-2 jaar

Over de functie

Ontwerp de infrastructuur en rioleringen van de toekomst als Ingenieur!

In jouw rol als Ingenieur Infrastructuur en Riolering werk je aan verschillende projecten binnen waterbeheer, wegenis en infrastructuur en publieke ruimtes. Een greep uit jouw taken zijn de opmaak van riolerings- en wegenontwerpen op basis van analyses van gegevens, beproevingsverslagen, uitwerken van technische details en grondmechanische berekeningen.

Je komt als ingenieur infra en riolering terecht in een familiaal, multidisciplinair team van architecten en ingenieurs.

Functie eisen

De ingenieur die we zoeken is van nature uit een resultaatgericht persoon, heeft een enorme interesse in infrastructuur en rioleringswerken en is in het bezit van:

  • een master bouwkunde
  • ervaring binnen infra en rioleringswerken is een plus
  • kennis van teken- en rekensoftware (zoals Autocad Civil 3D, Sirio)
  • basiskennis van hydraulische modelleringen in Infoworks is een pluspunt

Over het bedrijf

Onze klant is een groot studiebureau dat figureert als totaaladviseur binnen de gebieden bouw, infrastructuur en ruimtelijke ordeningen. Het bedrijf richt zich zowel op totaalprojecten als deelprojecten. Je komt terecht in een flexibel en warm bedrijf waar gewerkt wordt met glijdende uren voor de juiste work-life balance.

Voor jouw functie als Ingenieur Infrastructuur en Riolering bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extralegale voordelen en mogelijkheden tot een duurzaam vervoer, zoals een elektrische fiets.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289