Ingenieur Gebouwtechnieken

Geplaatst op 14 oktober 2020

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Maken leidingen jou warm?

Als Ingenieur Gebouwtechnieken kom je terecht in een vooruitstrevend studiebureau en werk je vanuit een sterk ontwikkelde BIM-workflow. Je maakt het concept, ontwerp en berekening van speciale technieken, waaronder elektrische installaties en HVAC voor gebouwprojecten. In samenwerking met je collega-ingenieurs en BIM modelleurs denk je vooruitstrevend mee na over de toekomst en de groei van het bedrijf. Je brengt als Ingenieur de gebouwtechnieken naar een hoger niveau in de toekomstgerichte BIM workflow!

Functie eisen

Jij bent een persoon dat bewust is van je eigen vaardigheden en waar je goed in bent. Je kan ideeën oppikken en delen en durft daarbij je professionele mening te delen. Daarnaast beschik je als Ingenieur Gebouwtechnieken over volgende eigenschappen:

  • een master bouwkunde of elektromechanica
  • kennis van de gangbare MEP-software
  • je spreekt vloeiend Nederlands

Over het bedrijf

Je komt terecht in een Antwerps multidisciplinair studiebureau dat innovatieve bouwtechnische studies levert en daarnaast ook als BIM-expert advies biedt. Zij hechten enorm veel waarde aan een werkplek met veel flexibiliteit waar je innovatief mee kan denken en waar ontwikkeling van jouw competenties prioritair staan. Zij bieden dan ook een sterke ondersteuning om jouw doelen te behalen. Voor jouw functie als Ingenieur Gebouwtechnieken bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extralegale voordelen en een abonnement op duurzaam vervoer.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289