Ingenieur Duurzaamheid

Geplaatst op 19 november 2020

West-Vlaanderen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Zorg voor groene ruimtes en een beter wegennetwerk.

Als ingenieur duurzaamheid ben jij verantwoordelijk voor de openbare pleinen, ontmoetingsplekken, groene ruimtes, verkavelingen en het wegennetwerk. Je werkt nauw samen met de architect aan het ontwerp, op deze manier kan je het ontwerp voorleggen aan de stadsbesturen. Bovendien analyseer je meet- en lastenboeken en krijg je ondersteuning van een team van tekenaars en landmeters. Je werkt vanuit het hoofdkantoor in Roeselare. 


Functie eisen

Als ingenieur duurzaamheid werk je graag met duurzame materialen en wil je graag de buurt verbeteren. Je bent vlot communicatief, nauwkeurig en cijfermatig ingesteld. Vervolgens krijg je interne technische opleiding over de materie. Daarnaast beschik je minstens over een bachelor bouwkunde. 

Over het bedrijf

Onze klant is gespecialiseerd in infraprojecten zowel privaat als publiekelijk. Ze realiseren projecten van A tot Z. Je werkt in een studiebureau met een KMO-mentaliteit, waar werk-privé centraal staat. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986