Ervaren Bouwkundig Tekenaar

Geplaatst op 27 februari 2020

Gent Flex 4-6 jaar

Over de functie

Teken de lijnen uit van jouw toekomst.

Als bouwkundig tekenaar maak jij op basis van de architecturale plannen de uitvoeringsplannen op en teken je de productie elementen uit. Dit voor zowel bedrijven als particulieren actief in de landbouw. Je denkt op een technische manier vooruit en werkt de plannen uit in samenwerking met de mensen van stabiliteit, technieken en EPB.

Functie eisen

Je beschikt als bouwkundig tekenaar over volgend profiel:

  • Je hebt bachelor in de bouwkunde, toegepaste architectuur of interieurarchitectuur
  • Je kan in 2D tekenen, 3D is een plus!
  • Enkele jaren ervaring is altijd mooi meegenomen maar geen must
  • Je neemt graag initiatief
  • Je bent een doorzetter


Over het bedrijf

Onze klant is een gerenommeerde architectenbureau met een opbouwde expertise en kwalitatieve aanpak. Dit van aanvraag tot vergunning, van ontwerp tot opvolging. Ze willen graag door groei hun team uitbreiden met een bouwkundig tekenaar, regio groot Gent. Bovendien kan je rekenen op een ervaren team, degelijke ondersteuning en opleiding. Ook bieden ze een aantrekkelijk loonpakket aan, afhankelijk van jouw diploma en ervaring.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986