EPB Calculator

Geplaatst op 23 februari 2021

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Jij bent deskundige in EPB en energie op bouwkundige projecten!

Als EPB calculator maak je EPB berekeningen voor diverse bouwprojecten. Dit doe je in ontwerpfase, uitvoering en na de oplevering van het bouwproject. Je calculeert elk project op energetisch vlak, waarbij je rekening houdt met de opgelegde normen.

Voor jouw EPB calculaties gebruik je gespecialiseerde software om bijhorend correct advies te kunnen geven. Je werkt op diverse bouwprojecten gaande van residentieel tot niet-residentieel, over heel België.

Functie eisen

De EPB calculator die we zoeken gaat georganiseerd en klantgericht te werk, stelt zich flexibel op als echte teamplayer, heeft grote interesse in energie en EPB en is in het bezit van:

  • minstens 2 jaar relevante ervaring in EPB
  • een bachelor in een bouwkundige richting
  • grondige kennis van bouwmaterialen, bouwfysica en algemene bouwpathologie

Over het bedrijf

Ter uitbreiding van een dynamisch team, kom je terecht in een studiebureau dat zich specialiseert in gepersonaliseerde dienstverlenging op vlak van energie en duurzaamheid. Je mag een interne opleiding en begeleiding verwachten om jouw groei als EPB calculator te verzekeren. Gekend om zijn aangename werksfeer in een brede groeimogelijkheden binnen een multidisciplinair team!

Als EPB calculator bieden zij jou een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extralegale voordelen waaronder een bedrijfswagen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289