EPB Calculator

Geplaatst op 23 juli 2020

Antwerpen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Zowel in de ontwerpfase als tijdens en na de uitvoering van bouwprojecten ben jij verantwoordelijk voor de EPB berekeningen als EPB Calculator. Je calculeert elk project energetisch zo gunstig mogelijk naar de opgelegde normen. Dit doe je door middel van gespecialiseerde software. Bij elk specifiek project formuleer je de juiste adviezen, gaande van residentiële tot niet-residentiële bouwprojecten. Als EPB Calculator zijn jouw projecten van uiteenlopende aard en bevinden zich over heel België.

Functie eisen

Met een zelfstandige en flexibele ingesteldheid ga je georganiseerd en klantgericht te werk. Jouw positieve en flexibele karakter maakt dat je een echte teamplayer bent met een gezonde stressbestendigheid. Wat heb je naast een een sterke interesse op vlak van energie als EPB Calculator nog in je bezit:

  • een bachelor in een bouwkundige richting
  • goede kennis van EPB software
  • grondige kennis van bouwmaterialen, bouwfysica en algemene bouwpathologie

Over het bedrijf

Ter uitbreiding van een dynamisch team, kom je terecht in een studiebureau dat zich specialiseert in gepersonaliseerde dienstverlenging op vlak van energie en duurzaamheid. Je mag een interne opleiding en begeleiding verwachten om jouw groei als EPB Calculator te verzekeren. Naast een aangename werksfeer in een toffe multidisciplinaire groep, bieden zij jou een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extralegale voordelen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289