Energie Coördinator

Geplaatst op 03 maart 2020

Antwerpen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Jij begeleidt als energie coördinator verscheidene projecten omtrent de aansluiting van alle nutsvoorzieningen, gaande van water, gas, elektriciteit, telecom en riolering. Je bent hierbij het centrale aanspreekpunt voor architecten en aannemers en staat voornamelijk telefonisch in contact met de nutsbedrijven en alle betrokken partijen. In jouw rol als technisch-administratief medewerker ben je ook verantwoordelijk voor de coördinatie tijdens de werfvergaderingen omtrent energie.

Functie eisen

Je bent als energie coördinator een persoon die technisch, communicatief en taalvaardig onderlegd is. Je gaat georganiseerd en zelfstandig te werk en beschikt over voldoende maturiteit om vergaderingen te leiden. Je beschikt daarnaast over volgende eigenschappen:

  • een goede kennis van elektriciteit
  • je hebt een bachelor denkniveau
  • je spreekt vloeiend Nederlands en kan je vlot uitdrukken in het Frans en Engels

Over het bedrijf

Ter uitbreiding van een dynamisch team, kom je terecht in een studiebureau dat zich specialiseert in gepersonaliseerde dienstverlenging op vlak van energie en duurzaamheid. Je mag een interne opleiding en begeleiding verwachten om jouw groei als energie coördinator te verzekeren. Naast een aangename werksfeer in een toffe multidisciplinaire groep, bieden zij jou een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extralegale voordelen waaronder een firmawagen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289