Designer Riolering

Geplaatst op 08 oktober 2020

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Zorg voor een geurvrije omgeving als Designer Riolering!

In jouw rol als Designer werk je klassieke rioleringsprojecten en hydronautstudies uit. Zo ben je onder andere verantwoordelijk voor het hydraulisch concept en de berekeningen van allerhande infrastructuur- en milieuprojecten. Je gaat creatief om met het bedenken van verfrissende en originele oplossingen voor watergerelateerde vraagstukken rond rioleringen. In het hele proces leg jij contact met de opdrachtgever en alle betrokken partijen om de nodige ontwerpgegevens te verkrijgen.

Functie eisen

Je bent een persoon met een grote inzet en teamgevoel. Daarbij wil je bijleren en groeien in een familiale omgeving. Daarnaast beschik je als Designer Riolering over volgende eigenschappen:

  • een ingenieursdiploma in een bouwkundige of industriële richting
  • relevante werkervaring in de sector
  • sterke interesse in water-, wegen- en rioleringswerken

Over het bedrijf

Onze klant is een ontwerp en engineeringbureau dat zich specialiseert in infrastructuur, water & leefmilieu en speciale technieken. Dit doen ze zowel in opdracht voor de openbare besturen als voor privé opdrachtgevers. Je komt terecht in een multidisciplinair team dat veel waarde hecht aan een open en collegiale cultuur. Voor jouw functie als Designer Riolering bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extra legale voordelen en ruimte voor opleiding, bijscholing en workshops.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289