Burgerlijk ingenieur Architect

Geplaatst op 11 februari 2021

West-Vlaanderen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Als burgerlijk ingenieur architect maak je een eerste schetsontwerp op basis van de functie-eisen. Daaropvolgend neem je de leiding over het project, waar je ook instaat voor de vergaderingen met alle partijen. Een geslaagd bouwwerk is vooral jouw verdienste. Je integreert bij het voorontwerp diverse disciplines, zoals landschapsarchitecten, stedenbouwkundigen en verkeersdeskundigen indien het project kadert in een groter landschappelijk project. De input van de ingenieur stabiliteit en technieken verwerk je mee in het dossier en stuurt de tekenaar aan. Vervolgens maak je de aanbestedingsdossiers op volgens de openbare procedures. Het opmaken van de omgevingsvergunningsdossiers, materiaalkeuzes, overleg met fabrikanten en verschillende overheidsinstanties (brandweer ed.) horen bij je taken. Je analyseert de biedingen en bereidt het aanbestedingsverslag voor. Bovendien sta je ook in voor de werfopvolging.
Functie eisen

Als burgerlijk ingenieur architect beschik je over het volgende:

  • een diploma burgerlijk ingenieur architect met een 5-tal jaren ervaring.
  • kennis van de wet op de overheidsopdrachten of bent bereid die snel te verwerven. 
  • creatief, proactief, oplossingsgericht en kan goed communiceren.
  • Je bent positief ingesteld, klantvriendelijk en respecteert deadlines. 


Over het bedrijf

Onze klant kijkt oor de verdere uitbouw van hun Team Architectuur uit naar een ir. Architect die zal instaan voor de zelfstandige opvolging van openbare projecten (geen woningbouw), zowel renovatie als nieuwbouw. De openbare projecten hebben meestal betrekking op scholen, sportcomplexen, (voetbal)kantines, kerken, gemeentehuizen, … . Kortom alle gebouwen met een openbare functie. Veelal kaderen deze in een groter landschappelijk project die ook intern bij ons ontworpen wordt door het Team Infrastructuur. 


Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986