Bouwkundig Tekenaar

Geplaatst op 20 mei 2020

West-Vlaanderen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Neem het ontwerp van stabiliteit op jou voor gebouwen, waarbij je in een nauw team samenwerkt!

Als tekenaar stabiliteit maak je de stabiliteitsplannen (lay-out, bekisting, wapening, details, ...) in een BIM-omgeving op. Dit doe je op basis van de berekeningen van de stabiliteitsingenieur en architectuurplannen. Je werkt steeds in een team van 3, bestaande uit jezelf, een stabiliteitsingenieur en een projectleider. Belangrijk hierbij is dat je de knelpunten aanhaalt, zodat de projecten in de toekomst kwalitatiever behandeld kunnen worden.

Het bedrijf is een stabiliteitsbureau met 3 vestigingen, namelijk in West- en Oost-Vlaanderen, maar ook in Antwerpen. Ze focussen daarbij uitsluitend op gebouwen, voornamelijk utiliteit, industrie en zorg.

Ze werken met een doorstroomschema, waarbij jaarlijks een evaluatie wordt gehouden op vlak van persoonlijke en professionele vaardigheden. Daarbij voorzien ze verschillende opleidingen op beide vlakken. Ze werken met glijdende werkuren en organiseren diverse bedrijfsevenementen. Deze evenementen zijn onder andere 4x/jaar groupsmeeting met alle collega’s, jaarlijks personeelsfeest, drink bij start collectief verlof in de winter en de zomer, nieuwjaarsontbijt, … Andere voordelen zijn nog dagelijks gratis vers fruit en zit/sta tafels.

Functie eisen

  • Je beschikt over een diploma met bouwkundige achtergrond (bouwkunde / landmeten / toegepaste architectuur / ...)
  • Je hebt minimaal basiskennis van Revit en BIM


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876