Bouwkundig Tekenaar Bekistingen

Geplaatst op 22 februari 2021

Brussel Flex 0-2 jaar

Over de functie

Werk bekistingen uit voor complexe internationale projecten!

Als bouwkundig tekenaar werk je ontwerpen uit voor diverse bekistingsprojecten in binnen- en buitenland. Je werkt met het programma Autocad en specialiseert je hier verder in. Naast het tekenwerk ben je verantwoordelijk voor de opmaak van materiaallijsten om offertes en leveringen te ondersteunen.

In jouw rol als bouwkundig tekenaar krijg je de mogelijkheid om een internationale opleiding te volgen, waarin je kennismaakt met je buitenlandse collega's en een ruimer beeld krijgt van de moedermaatschappij. Je komt stelselmatig in aanraking met complexere projecten, gaande van tunnelbekisting, klimbekisting, bruggen en veel meer.

Functie eisen

De designer bekisting die we zoeken heeft een goed ruimtelijk en technisch inzicht, een passie voor tekenen en werkt met precisie. Daarnaast ben je in het bezit van:

  • ruime Autocad ervaring en kennis
  • een bachelor bouwkunde
  • je spreekt vloeiend Nederlands en kan je vlot uitdrukken in het Frans

Over het bedrijf

Onze klant, waar je aan de slag kan als bouwkundig tekenaar bekisting, is een internationaal bedrijf actief in de productie en levering van bekistingsmateriaal. De projecten waarvoor zij ingeschakeld worden kunnen van eenvoudige huizen tot de hoogste toren ter wereld gaan. Om hun klanten nog beter ten dienst te staan, zoeken ze dagelijks samen met hen naar nieuwe manieren en innovatieve oplossingen.

Men biedt jou als Bouwkundig Tekenaar Bekisting, naast een motiverend salaris aangevuld met extralegale voordelen, een stabiele en afwisselende job binnen een enthousiaste werkomgeving. Het bedrijf zet sterk in op interne opleidingen om jouw kennis te verruimen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289