BIM Modelleur

Geplaatst op 29 juni 2020

West-Vlaanderen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Teken mee aan de toekomst voor architecturale projecten in utiliteitsbouw, burgerlijke bouwkunde en restauratieprojecten!

Als BIM modelleur ben je verantwoordelijk om de eisen van de opdrachtgever te vertalen naar een technisch haalbaar ontwerp. Je werkt daarbij nauw samen met de stabiliteitsingenieur en projectleider. Je schept een beeld van de impact van het project, kwaliteiten van de omgeving en de architectuur van het te ontwikkelen project. Je vertaalt dit op basis van oppervlaktes, volumes en materialen. Daarbij hou je rekening met de dimensies, stabiliteit, materiaalkeuzes, implementatie van technische uitrustingen, kostprijs, duurzaamheid, energie, brandveiligheid, toegankelijkheid, .. 

Functie eisen

Als BIM modelleur heb je met voorkeur reeds ervaring met het tekenen van bovenbouwstructuren, prefabonderdelen en funderingen.

Je hebt toegepaste architectuur of bouwkunde als achtergrond. Specifiek opgebouwde ervaring komt natuurlijk ook in aanmerking.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876