BIM Modelleur

Geplaatst op 02 maart 2020

Oost-Vlaanderen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Als BIM modelleur en specialist ga je instaan voor de omschakeling van autocad en Tekla naar Revit. Jij gaat als het ware Revit gaan implementeren door alle lagen van het bedrijf! Je gaat dit toepassen voor verschillende business units.

Je gaat in eerste instantie de lijnen gaan uitschrijven voor de omschakeling naar Revit. Vervolgens werk je in eerste instantie zelf de projecten uit, maar ga je vervolgens ook jouw kennis delen met collega’s. 

Functie eisen

Als BIM modelleur werk je graag zelfstandig en vind je het onderzoekende en implementerende aspect enorm interessant. Je deelt ook graag jouw kennis met andere collega’s, zodat zij kunnen bouwen op jouw expertise.

-         Kennis en ervaring met Revit in de bouwsector 

Over het bedrijf

Het bedrijf is opgebouwd uit verschillende business units, zodat een diepgaande kennis en aanpak van het project verzekerd kan worden. Deze expertise bestaan onder andere uit een afdeling stabiliteit, architectuur, agrarische projecten, industriebouw, renovatieprojecten, ..

Ambitie, gedrevenheid, maar ook zorg voor de werknemer staat bij hun centraal. Er is een heel platte structuur aanwezig, waarbij interne doorgroeimogelijkheden aangemoedigd worden. Het werk moet gedaan worden en moet goed zijn, maar dit mag van kantoor worden uitgevoerd of van thuis uit. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876