BIM Modelleur

Geplaatst op 05 februari 2020

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als BIM Modelleur sta je in voor de uitwerking van uitdagende architectuur projecten. Je staat in voor het ontwerpen, controleren en aanpassen van 3D BIM modellen, het aanmaken van verschillende componenten in de modellen en deze aanpassen indien nodig. Op basis van de gemaakte 3D modellen stel je 2D plannen op voor de verschillende fasen van het project: vergunningsplannen, aanbestedingsplannen, .... Je houdt hierbij rekening met de gegeven tekenafspraken, de planning en kwaliteitsprocedures.

Functie eisen

Jij bent iemand met de nodige bouwkundige kennis om zelfstandig te kunnen werken aan de kant van een gerenommeerd studiebureau. Daarbij beschik je als BIM modelleur over:

  • een Bachelor Bouwkunde of Diploma Assistent-Architect of gelijkwaardig door relevante ervaring
  • je bent bereid om je softwarekennis uit te breiden in functie van de BIM-ontwikkelingen
  • je spreekt vloeiend Nederlands

Over het bedrijf

Je komt terecht in een architecten-/ingenieursbureau dat zich richt op grote en complexe bouwprojecten. Zij hanteren een open bedrijfscultuur en een groepsgevoel. Als multidisciplinair team werken zij samen aan een project van A tot Z, van stabiliteit tot gebouwtechnieken en meer. Zij bieden jou een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden met extra legale voordelen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289 jonathan.​demeulder@​be.​whoohoo.​com