BIM Modelleur Gebouwen

Geplaatst op 13 januari 2021

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Neem het voortouw in de innovatie van BIM!

Binnen een klein studiebureau dat werkt binnen een eigen BIM-worklfow, ga jij als BIM Modelleur de uitwerking verzorgen van toonaangevende gebouwen. Zo ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, controleren en aanpassen van 3D BIM modellen in Revit en het aanmaken van verschillende componenten en deze aanpassen indien nodig. Je werkt aan diverse residentiële bouwprojecten.

In jouw functie als zet je jouw schouders mee onder het bedrijf in de groei richting BIM-consulting en de uitbreiding van het bedrijf.

Functie eisen

De BIM modelleur die we zoeken kent zijn eigen vaardigheden, wilt aan hoogstaande BIM projecten werken, kan ideeën oppikken en durft zijn mening te delen. Daarnaast ben je in het bezit van:

  • een master bouwkunde
  • een eerste ervaring als BIM Modelleur in gebouwen
  • sterke kennis van Revit en BIM
  • je spreekt vloeiend Nederlands

Over het bedrijf

Je komt terecht in een Antwerps multidisciplinair studiebureau dat innovatieve bouwtechnische studies levert en daarnaast ook als BIM-expert advies biedt. Zij hechten enorm veel waarde aan een werkplek met veel flexibiliteit waar je innovatief mee kan denken en waar ontwikkeling van jouw competenties prioritair staan. Zij bieden dan ook een sterke ondersteuning om jouw doelen te behalen.

Voor jouw functie als BIM Modelleur Residentieel bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extralegale voordelen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289