BIM Coördinator

Geplaatst op 30 december 2020

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Toets de nieuwste BIM-technologie op prestigieuze bouwprojecten!

Als BIM Coördinator sta je in voor voor de structurering en het organiseren van BIM processen in projecten. Daarnaast coördineer, analyseer en visualiseer je 3D modellen van prestigieuze modellen zoals autowegen, bruggen, tunnels en complexe gebouwen.

In jouw rol als BIM coördinator pas je de nieuwste digitale technologieën toe en worden opleidingen op maat voorzien!

Functie eisen

De BIM Coördinator die we zoeken heeft ambitie om nieuwe kennis op te doen, kan zeer vlot communiceren, is oplossingsgericht en is in het bezit van:

  • een bachelor bouwkunde
  • aantoonbare ervaring in 3D/BIM software producten en Systems Engineering
  • ruime kennis van de BIM dimensies
  • je spreekt vloeiend Nederlands en kan je vlot uitdrukken in het Engels

Over het bedrijf

Je komt terecht in een multidisciplinair bureau dat een passie heeft voor alles rond BIM en complexe infrastructuurwerken. Zij dragen bij aan de digitale transformatie door gebruik te maken van de meest geavanceerde digitale toepassingen. Je kan een open bedrijfscultuur verwachten met hands-on begeleiding van een Senior collega.

Voor jouw functie als BIM Coördinator bieden zij een uitdagend loon, gebaseerd op jouw ervaring en vaardigheden. Dit aangevuld met verscheidene opleidingen en groei binnen de digitale wereld!

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289