BIM Coördinator Gebouwen

Geplaatst op 13 januari 2021

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Deel je passie voor BIM en toonaangevende projecten!

Als BIM Coördinator kom je terecht in een klein studiebureau dat werkt met een sterke, eigen ontwikkelde BIM workflow. Met jouw kennis en passie voor BIM zet je je schouders mee onder de groei van het bedrijf en de BIM toekomst. Jouw taken omvatten enerzijds het modelleren van 3D modellen van gebouwen in Revit en anderzijds het verder uiteenzetten van het BIM verhaal richting BIM consulting en meer.

Naast de nodige vergaderingen met je collega's, krijg je voldoende vrijheid om je eigen manier van aanpak te vinden.

Functie eisen

Als BIM coördinator gebouwen die we zoeken kent zijn/haar eigen vaardigheden en wilt meewerken aan hoogstaande BIM projecten. Je kan ideeën oppikken, durft daarbij je professionele mening te delen en bent in het bezit van:

  • een master bouwkunde
  • een eerste ervaring als BIM Coördinator
  • sterke kennis van Revit en BIM
  • je spreekt vloeiend Nederlands

Over het bedrijf

Je komt terecht in een Antwerps multidisciplinair studiebureau dat innovatieve bouwtechnische studies levert en daarnaast ook als BIM-expert advies biedt. Zij hechten enorm veel waarde aan een werkplek met veel flexibiliteit waar je innovatief mee kan denken en waar ontwikkeling van jouw competenties prioritair staan. Zij bieden dan ook een sterke ondersteuning om jouw doelen te behalen.

Voor jouw functie als BIM Coördinator Gebouwen bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extralegale voordelen en een abonnement voor duurzaam vervoer.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289