Architect Wedstrijden

Geplaatst op 05 februari 2021

Oost-Vlaanderen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Win wedstrijden door jouw creatief ontwerp.

Als architect sta je in voor het ontwerp van wedstrijden. De wedstrijden bestaan uit het ontwerpen en inrichten van gebouwen (geen particuliere woningen). Vervolgens verzorg je het aanbestedingsdossier en stel je de meetstaten op. Bovendien sta je in overleg met het projectteam van ingenieurs stabiliteit en technieken.

Functie eisen

Als architect beschik je over een master burgerlijk-ingenieur architect en wil je graag in vast dienst verband werken. Bovendien kan je een mooi portfolio van ontwerpen en realisaties voorleggen. Vervolgens ben je vlot communicatief in het Nederlands, een woordje Frans schrikt jou niet af.

Een positieve en creatieve ingesteldheid met oog op duurzaamheid mag zeker niet ontbreken. 

Over het bedrijf

Voor onze klant, een gevestigde waarde in Lokeren als ingenieurs- en architectenbureau gespecialiseerd in gebouwen kijken we uit naar een extra architect. Je komt terecht in een standvastig en groeiend bedrijf, met oog op een goede work/life balance. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986