Werkvoorbereider

Geplaatst op 17 juni 2020

Antwerpen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als Werkvoorbereider zal je zo nauwkeurig mogelijk de prijs bepalen voor de gevraagde werkzaamheden. Hiervoor stel je een duidelijke en eenduidige offerte op conform de aanvraag of het lastenboek. Daarnaast bereid je de nodige documenten voor ten behoeve van een tijdige overdracht aan de collega’s die instaan voor de uitvoering. Je ondersteunt de werfleiding tijdens de uitvoering waar nodig en denkt mee naar methodes om de werken efficiënter, ergonomischer of op een kwalitatief hoger niveau uit te voeren.

Functie eisen

We zoeken een Werkvoorbereider die:

  • Minimaal in het bezit is van een bachelor diploma in een technische richting of meer dan vijf jaar ervaring heeft in een relevante functie.
  • Zelfstandig werkt en zijn/haar eigen planning beheerst.
  • Kan werken in teamverband.
  • Stressbestendig is en steeds de nodige zorgvuldigheid en voorzichtigheid in acht neemt.
  • Over een goede kennis Frans en Engels beschikt.

Over het bedrijf

Je komt terecht bij een wereldwijde dienstverlener voor industriële en (petro-)chemische installaties. Gespecialiseerd in tankonderhoud, tankbouw, vijzelen van tanks en civiele werken. Veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn de drie pijlers waar het succes van deze organisatie op gebouwd is.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505