Veiligheidscoördinator A

Geplaatst op 10 februari 2020

Gent Flex 2-4 jaar

Over de functie

Garandeer de veiligheid op de werf.

Als veiligheidscoördinator - niveau A sta je in voor de veiligheid op de bouwkundige werven, van kleine tot grote werven in de gebouwen.

Dit betekent het opstellen van veiligheidsdocumenten en het controleren op de werf. Daarnaast organiseer je werfvergaderingen.

Functie eisen

Je beschikt over een attest van veiligheidscoördinator -niveau A gecombineerd met een master bouwkunde.

Het ideale is een werkervaring als werfleider. Daarnaast ben je vlot communicatief in het Nederlands en een goede kennis van het Frans. Je werkt vanuit regio Brugge


Wat bieden wij jou?

  • Mooie duurzame projecten
  • Opleidingstraject
  • Zelfstandig werken
  • Goede onderlinge sfeer
  • Aantrekkelijk loonpakket
  • Vast contract


Over het bedrijf

Onze klant is gespecialiseerd in gebouwen zoals o.a. appartementsgebouwen, woonzorgcentra, kastelen, scholen, bibliotheken, etc.. Zij staan in voor de volledige coördinatie van het project. Hun hoofdzetel is gevestigd in regio Brugge. Jouw regio West-& Oost-Vlaanderen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986 celine.​dereere@​be.​whoohoo.​com