Senior project manager

Geplaatst op 07 februari 2020

Oost-Vlaanderen Flex > 10 jaar

Over de functie

Als project manager ligt de focus bij jou op coördinatie van de bouwprojecten. Je behandelt het overkoepelend plaatje. Het overgrote deel neem jij projecten van A tot Z op jou, maar sporadisch kan er ook beroep gedaan worden om enkel het budgettair luik op zich te nemen. Het takenpakket kan ook aangevuld worden met klantenbegeleiding, maar dit is afhankelijk van het project.

Je werkt nauw samen met de projectcoördinator, die de nauwe werfopvolging op zich neemt. Als project manager bezoek je minimaal 1 keer per week jouw werven, maar neem je wel steeds de leiding bij werfvergaderingen.

Functie eisen

  • Je beschikt minimaal over een diploma als industrieel ingenieur bouwkunde.
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als project manager bij klasse 8 projecten
  • Sterke administratieve vaardigheden zijn een must
  • Excel is jou geen onbekende (vergelijkingstabellen voor offertes)

Over het bedrijf

Het bedrijf werkt tussen de bouwheer en alle andere partijen. Zij zijn de vertegenwoordiger van de bouwheer. Het bedrijf gaat dan ook het project in goede banen leiden, waaronder aannemers, architectenbureaus, studiebureaus, ... Dit kan zowel langs de bouwheer als projectontwikkelaarszijde zijn. Een aannemer kan sporadisch ook van toepassing zijn, als de aannemer het project financiert.

Ze behandelen voornamelijk residentiële projecten, maar bijvoorbeeld ook scholen, luchthavens, ...

Je werkt voornamelijk van thuis uit, maar gaat ook wekelijks naar de werven en het kantoor.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876 sarah.​vancampenhout@​be.​whoohoo.​com