Residentieel project ontwikkelaar

Geplaatst op 21 september 2020

Brussel Flex 4-6 jaar

Over de functie

Je bent residentieel project ontwikkelaar aan de kant van de bouwheer!

Je bent gebeten door luxe bouw! Voor dit bedrijf zal je alles coördineren aan de kant van de bouwheer. Je beheerst het volledige bouwproces, zowel organisatorisch, technisch als financieel en budgettair. Je bent eindverantwoordelijke voor meerdere projecten en

Het gaat hier over luxe hotels, luxe appartementen, ... Heel spectaculair!

Wat hier interessant is? De meeste project ontwikkelaar werken 60u/week en hier is dat 40u/week dus balans tussen werk en privé is hier zeker aanwezig.

Functie eisen

  • Master Industriële of Ingenieurswetenschappen bouwkunde
  • 5 jaar ervaring als project ontwikkelaar
  • Je spreekt vlot Nederlands en je bent verstaanbaar in het Frans
  • Passie voor luxe bouw ( hotels, luxe appartementen, ...)

Over het bedrijf

Je komt terecht in een heel familiair bedrijf dat spectaculaire gebouwen neerzet! Ze bouwen niet enkel kwalitatief MAAR begeleiden ook de klanten in de keuze naar de vastgoedbegeleiding. Waar staat dit bedrijf bekend voor? Top service aan hun klanten! Wie weet kan jij daar deel van uitmaken binnenkort?

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Maya Petrovic

Maya Petrovic

Recruiter

+32 487 999 097